Jachthaven
van de Driesprong Yachtcenter

Passantenhaven

Jachthaven “de Driesprong” in Langelille is een passantenjachthaven in de zuidwesthoek van Friesland aan de doorgaande route van nationaal park “de Weerribben” naar de Friese meren.

De jachthaven bied alles wat u van een jachthaven mag verwachten, zo is er een frisse sanitaire voorziening met mogelijkheid tot douchen, wassen & drogen, drinkwater en elektriciteit.

Er is een openbare zwemgelegenheid op het aangelegen waterpark “De Driesprong” en voor een heerlijke maaltijd of een borrel kunt u terecht bij het eveneens aanliggende “restaurant de Driesprong”

Overnachting

 • Voor een passanten overnachting vragen wij ongeacht de lengte €15,- inclusief water en stroom.
 • Toeristenbelasting kost €1,25- p.p. per nacht.

Zomer / winter ligplaats

De jachthaven met 90 ligplaatsen is deels gevuld met een huurvloot van 2 jachtverhuurbedrijven welke wisseldagen hebben op maandag en vrijdag. Er is echter nog voldoende ruimte voor passanten en vaste ligplaatshouders voor het zomerseizoen of winterseizoen.

Diesel

De haven beschikt over een dieseltank, en verkoopt uitsluitend “Blauwe Diesel” beter voor de motor, beter voor het milieu en voorkomt bacterie groei in de dieseltank.

Vuilwaterpomp

De vuilwaterpomp staat ter beschikking voor afzuigen van grijs / zwart water en het afzuigen van bilge water.

 • Diensten

  De Driesprong is een compleet uitgeruste werf met ervaren personeel. Daarmee kunnen wij een breed scala aan diensten bieden.

 • De uitgebreide jachtwerf van de Driesprong
 • Kenmerken van Driesprong diensten:

  1. Scheepslift tot 40 ton
  2. Jacht schilderen / spuiten
  3. Timmerwerk
  4. Installatie
  5. Onderhoud
  6. Service
  7. Spudpalen