De werf
van de Driesprong Yachtcenter

Door de jarenlange ervaring in de jachtbouw en jachtverhuur, is jachtwerf de driesprong uitgegroeid tot allround werf die de klant ontzorgt en meedenkt in de wensen van de klant.

De werf is compleet en uitgerust met een botenlift tot 40 ton, boottrailer tot 20 ton, een ruime verwarmde hal van 1200 m2 waaronder een gescheiden onderhouds- en schilders hal.

Door samenwerking met partners zijn alle disciplines te vinden onder een dak, dit maakt de Driesprong compleet als jachtwerf en hierdoor heeft u slechts met een partij van doen voor alle voorkomende werkzaamheden.

De volgende diensten zijn beschikbaar bij de Driesprong Yachtcenter:

Scheepslift van de Driesprong

Scheepslift

Jachtwerf de Driesprong heeft de beschikking over een botenlift tot maximaal 40 ton, wij kunnen uw schip stallen op de wal op een van onze passende bokken. Transport op het terrein is mogelijk tot 20 ton. Wilt u verder weg met u schip, dan kunnen wij een partner inschakelen die gespecialiseerd is in scheepstransport.
Meer informatie Direct bellen

Schilderwerk en spuiten bij de Driesprong

Schilderwerk / Spuiten

Gezien het 40 jarige onderhoud aan onze huurvloot van 21 motorjachten, mogen wij het schilderwerk als 1 van onze specialiteiten noemen. U kunt bij ons terecht voor plamuur en schilderwerk aan romp, opbouw, onderwaterschip, maar ook voor lakwerk aan uw scheepsinterieur.
Meer informatie Direct bellen

Refit door De Driesprong

Refit

Bij de Driesprong Yachtcenter kunt u terecht voor werkzaamheden als motorinstallatie, elektrische installatie, Boegschroef / hekschroef, verwarmingen. Met 60 jaar ervaring is uw refit opdracht in goede handen bij de Driesprong in Langelille.
Meer informatie Direct bellen

Scheepsramen van TopWindows

Scheepsramen

Voor levering en installatie van scheepsramen, maar ook het opmallen en laten maken van een windscherm, kunt u terecht bij de Driesprong Yachtcenter. Wij zijn dealer van de kunstof condens vrije- ramen van TOP-windows. Het Nederlandse bedrijf TOP-windows heeft het patent op een kunstof raamprofiel met als grote voordeel dat het niet condenseert tijdens de koudere dagen.
Meer informatie Direct bellen

Stabiliser met behulp van de Driesprong

Stabiliser

De Driesprong is leverancier en servicepunt van Quick Gyro stabilisatoren. Deze heeft als grote voordeel dat er geen doorvoeringen aan uw schip benodigd zijn.
Meer informatie Direct bellen

Zeilmakerij via partner van de Driesprong

Zeilmakerij

Voor het aanpassen, repareren of vervangen van uw tentkap werken wij samen met een vaste leverancier, dus ook dit kan bij ons in-house worden gerealiseerd.
Meer informatie Direct bellen

RVS diensten

RVS

Diverse roestvaststaal reparaties en aanpassingen doen wij direct vanuit onze werkplaats. Voor de grotere projecten werken wij samen met een ervaren partner die de meest uiteenlopende RVS werkzaamheden kan realiseren.
Meer informatie Direct bellen

Hulp met Spudpalen

Spudpalen

Het is de kunst om de buis met gewenste hoogte weg te werken in het bestaande schip, hiervoor kunnen wij vrijblijvend advies geven. Een spudpaal inbouwen is maatwerk, en wordt dus specifiek voor uw schip gefabriceerd. Levering en installatie kan volledig door ons worden gerealiseerd.
Meer informatie Direct bellen

Timmerwerkzaamheden door de Driesprong

Timmerwerk

Voor timmerwerk aan uw interieur werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf die werkt bij ons op locatie. Of het nu gaat om kleine reparaties of complete interieur / refit, u bent bij ons van harte welkom.
Meer informatie Direct bellen

Speciale werkzaamheden aan uw boot door de Driesprong

Speciale werkzaamheden

Naast de eerder genoemde reguliere werkzaamheden hebben wij ook regelmatig “speciale” werkzaamheden. Heeft u een idee voor aanpassing van uw schip of installatie? Wij denken graag met u mee. En staan tot uw dienst van concept tot en met uitvoering.

 • Jachtverhuur

  Liever een jacht huren? De Driesprong Yachtcharters is een gerenommeerd verhuurbedrijf met 24 motorjachten variërend van 10 tot 15 meter lengte.

 • Jachtverhuur bij de Driesprong
 • Kenmerken van de Driesprong:

  1. Goed onderhouden en praktisch ingerichte schepen
  2. Parkeren direct achter uw boot voor in en uitladen
  3. Centrale vertrekhaven in Langelille op de grens van Friesland en Overijssel
  4. Uitgebreide uitleg van uw schip en waar nodig verzorgen wij uw vaarles
  5. 24 / 7 service